PSIHOLOG BUGLE IOANA IZA
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

EMDR – Desensibilizare și reprocesare prin mișcări oculare

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) – este o formă de terapie utilizată pentru tratarea traumei și a problemelor legate de stres mai ales a stresului traumatic.

EMDR se focalizează pe amintirea evenimentului traumatic și este o metodă complexă în care se folosesc mișcările oculare sau alte forme de stimulare pentru tratarea tulburărilor apărute în urma experiențelor traumatice sau stresante din punct de  vedere  emoțional.

Elaborarea experienței traumatice în urma terapiei EMDR permite persoanei, prin intermediul desensibilizării și restructurării cognitive care se produce, să-și schimbe perspectiva cognitivă cu privire la sine, introducând emoțiile adecvate situației și eliminând reacțiile fizice.

Psiholog expert oradea

Psiholog expert oradea

"În momentele cele mai tăcute se petrec experiențele cele mai profunde."

Cum să programezi ședința ta?

Programare unei ședințe!

Pentru programare este nevoie sa sunați în prealabil pentru a putea găsi împreună ora potrivită și disponibilă pentru dumneavoastră.

În cazul în care nu puteți ajunge la sedința programată, vă rog să mă anunțați cu 24 de ore înainte pentru reprogramare sau anulare.

Dacă nu răspund, e posibil sa fiu în timpul unei sedințe de terapie sau evaluare. Voi reveni cu apelul în cel mai scurt timp.